Budget Knijpkraal tang, voor het netjes afwerken van de knijpkraal mbv een knijpkraal verberger

Artikelnummer: Onder stelling B-30
Artikel 40 van 70
€ 6,95 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Knijpkraal tang, voor het netjes afwerken van de knijpkraal mbv een knijpkraal verberger.

Onze knijpkraal tang is het perfecte gereedschap voor het netjes afwerken van knijpkralen met behulp van een knijpkraal verberger. Met deze tang kunt u knijpkralen stevig vastknijpen zonder ze te beschadigen, en vervolgens kunt u met de knijpkraal verberger de knijpkraal verbergen in uw sieradenontwerp voor een professionele afwerking.

De tang is speciaal ontworpen met een platte bek en een inkeping om de knijpkraal stevig vast te houden tijdens het knijpen. Hierdoor krijgt u een gelijkmatige en nette afwerking, zonder dat de knijpkraal vervormd raakt. De tang is eenvoudig te gebruiken en zorgt voor een mooi resultaat bij het maken van uw sieraden.

Of u nu een beginner bent of een ervaren sieradenmaker, onze knijpkraal tang is een onmisbaar gereedschap voor het maken van professionele en duurzame sieraden. Voeg deze tang toe aan uw gereedschapscollectie en ontdek het gemak en de precisie ervan bij het afwerken van uw knijpkralen. Met deze tang kunt u met vertrouwen aan de slag met al uw sieradenprojecten.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss