2 x Antiek zilveren hanger van een Egyptische Farao Nefertiti 39×19×4mm, gat 3mm (in bestelling)

Artikelnummer: Bak 194
Artikel 1 van 70 Volgende
€ 1,30 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Antiek zilveren hanger van een Egyptische Farao Nefertiti 39×19×4mm, gat 3mm

 

🔮🔱 Deze hanger, met zijn afmetingen van 39x19x4mm en een gat van 3mm, brengt de majestueuze elegantie van de oude Egyptische cultuur naar uw sieradencreaties. Of u nu een geschiedenisfanaat bent of gewoon op zoek bent naar een uniek stuk, deze hanger zal zeker uw aandacht trekken.

Nefertiti, een iconische figuur uit de geschiedenis, wordt vereeuwigd in deze hanger. Haar verfijnde profiel en historische betekenis maken van deze hanger een waardevolle toevoeging aan uw sieradencollectie.

De antiek zilveren afwerking voegt een vleugje tijdloze schoonheid toe aan de hanger, waardoor het een ideaal stuk is om te combineren met verschillende kettingen, koorden en andere sieradenmaterialen.

Ontdek de mystiek van onze antiek zilveren hanger van de Egyptische Farao Nefertiti en voeg een vleugje geschiedenis en elegantie toe aan uw sieraden. Bij kralenstulpje.nl hebben we altijd de mooiste en meest unieke stukken om uw creatieve visie tot leven te brengen. Kom langs en ontdek het volledige assortiment! 🌈🛍️

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss