1 x Metalen 3D Bali Style bedel van een tasje, klaver 4, afm. 24x19mm, geel koper kleur

Artikelnummer: Bak 313 Voorraad stelling B-20
Artikel 1 van 71
€ 0,99 (inclusief btw)

Metalen 3D Bali Style bedel van een tasje, klaver 4, afm. 24x19mm, geel koper kleur

Onze collectie bij 't Kralenstulpje is uitgebreid met een charmante metalen 3D Bali Style bedel van een tasje, versierd met een klavertje vier, nu beschikbaar in een aantrekkelijke geelkoperen kleur. Met een afmeting van 24x19mm is deze bedel een prachtige aanvulling op elke sieradenverzameling, en biedt het een unieke combinatie van stijl en symboliek.

Naast de opvallende geelkoperen kleur, is deze bedel ook verkrijgbaar in vier andere kleurvarianten: verzilverd, oud zilver, goud en rood koper. Deze diversiteit maakt het mogelijk om de perfecte bedel te kiezen die past bij uw persoonlijke voorkeur of ontwerpbehoefte, waardoor uw sieraden een persoonlijke touch krijgen.

De geelkoperen kleur van de bedel straalt warmte en rijkdom uit, perfect voor het toevoegen van een vleugje vintage charme of bohemien flair aan uw creaties. Of u nu een ketting, armband of oorbellen ontwerpt, deze bedel brengt geluk en schoonheid in elk sieraad.

Deze bedel combineert het artistieke van Bali Style met het universeel geliefde symbool van het klavertje vier, wat staat voor geluk en voorspoed. Het toevoegen van deze bedel aan uw sieraden niet alleen verrijkt het visuele aspect, maar voegt ook een laagje betekenis toe, waardoor uw creaties nog specialer worden.

Ontdek de schoonheid en betekenis van onze metalen 3D Bali Style bedel van een tasje met klavertje vier in geel koper en andere beschikbare kleuren bij 't Kralenstulpje. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer sieraden die niet alleen prachtig zijn om te dragen, maar ook een positieve energie en een beetje geluk met zich meebrengen.

 

 

 

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Geel koper kleur

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss