10 x edelsteen kraal van rode Howlite 8mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling C-03 bak geboorte steen
Vorige Artikel 53 van 143 Volgende
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 21 stuks

Edelsteen kraal van rode Howlite 8mm gat: 1mm

3e foto is van: JoKo Sieraden uit Vught. Wilt u zelf zo'n armbandje kant en klaar? Zoek Joko Sieraden op via Facebook of stuur ons een berichtje.

Deze edelsteen kraal van rode Howlite biedt u de mogelijkheid om prachtige zelf gemaakte sieraden te maken. Met een diameter van 8mm en een rijggat van ongeveer 1mm, is deze kraal perfect voor het creëren van unieke en persoonlijke sieradenstukken.

Howlite is een bijzondere steen die van nature wit is, maar vaak wordt geverfd om verschillende kleureffecten te bereiken. Deze rode variant van Howlite heeft een levendige en opvallende uitstraling die zeker de aandacht zal trekken.

Howlite wordt over het algemeen geassocieerd met het bevorderen van kalmte, rust en positieve energie. Het wordt vaak gebruikt om stress en spanning te verminderen, waardoor het een geweldige keuze is voor zelf gemaakte sieraden die niet alleen mooi zijn, maar ook een gevoel van welzijn kunnen bevorderen.

Bij het kopen van kralen voor uw zelf gemaakte sieraden, kunt u de unieke uitstraling van rode Howlite toevoegen aan uw creaties. Houd er echter rekening mee dat de specifieke eigenschappen van geverfde stenen kunnen variëren en dat deze niet wetenschappelijk zijn bewezen. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd verstandig om professioneel medisch advies in te winnen. Creëer prachtige en betekenisvolle sieraden met de levendige rode Howlite kralen.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss