Strasspakker om strass, swarovski, hotfix steentjes en kleine kraaltjes mee op te pakken XL

Artikelnummer: Stelling E-14
Artikel 6 van 70
€ 0,99 (inclusief btw)
Voorraad 194 stuks

Strasspakker om strass,  Swarovski, hotfix steentjes en kleine kraaltjes mee op te pakken XL

Bij 't Kralenstulpje vindt u de perfecte oplossing voor een veelvoorkomend dilemma: hoe pakt u Swarovski steentjes, strass, hotfix steentjes, en kleine kraaltjes op zonder ze te beschadigen of dat ze tussen uw vingers door glippen? En hoe zorgt u ervoor dat de juiste kant boven ligt? Uw zoektocht is voorbij met onze XL Strasspakker, een essentieel "potlood" van maar liefst 22 cm lang, speciaal ontworpen voor het nauwkeurig oppakken en verplaatsen van deze kleine, maar belangrijke onderdelen van uw sieradencreaties.

Dit unieke gereedschap maakt het gemakkelijk voor u om zelfs de kleinste kraaltjes te hanteren, waardoor ze eenvoudiger te rijgen zijn. Of u nu aan de slag gaat met Preciosa, Swarovski, of andere soorten strass steentjes, de XL Strasspakker is uw ideale partner. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het onhandig hanteren met pincetten of het risico op beschadiging van de delicate steentjes.

Voeg de XL Strasspakker toe aan uw collectie van sieradenmaakgereedschap en ervaar zelf hoeveel gemakkelijker en efficiënter uw werkproces wordt. Dit gereedschap is niet alleen handig, maar ook een onmisbaar hulpmiddel dat het verschil kan maken in uw sieradenontwerpen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss