10 x edelsteen kraal natuurlijke Howlite 8mm gat: c.a. 1,2mm

Artikelnummer: Bak 131 voorraad bak A-36
Artikel 38 van 161
€ 2,99 (inclusief btw)

Edelsteen kraal natuurlijke Howlite 8mm gat: c.a. 1,2mm egaal turquoise 

De edelsteen kraal van natuurlijke Howlite, met een diameter van 8 mm en een gat van ongeveer 1,2 mm, biedt een prachtige toevoeging aan uw sieradencreaties. Deze kraal is egaal turquoise geverfd, wat een levendige en kleurrijke uitstraling geeft aan uw ontwerpen.

Howlite staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen, die kunnen helpen bij het bevorderen van innerlijke rust en vrede. Door de serene energie die het uitstraalt, kan het dragen van sieraden met Howlite bijdragen aan het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning. Het is een steen die wordt geassocieerd met het kalmeren van het zenuwstelsel en het verlichten van slapeloosheid, waardoor het een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar rust en kalmte in hun leven.

Daarnaast wordt Howlite vaak gebruikt als een steen van bewustwording, die kan helpen bij het verbeteren van het begrip van emoties en gedragingen. Het wordt beschouwd als een steen die helpt bij zelfreflectie en het bevorderen van positieve veranderingen in gedachtepatronen. Door het dragen van sieraden met Howlite kan men zich meer bewust worden van hun eigen emoties en innerlijke processen, wat kan leiden tot een dieper begrip van zichzelf en anderen.

Het egaal turquoise kleurenschema van deze kraal voegt een vleugje levendigheid en vrolijkheid toe aan uw sieradenstukken. Of u nu armbanden, kettingen of oorbellen maakt, deze kraal zal zeker een opvallend element zijn in uw ontwerpen.

Het is echter belangrijk op te merken dat edelstenen, hoewel ze mogelijk positieve eigenschappen hebben, geen vervanging zijn voor medische behandelingen. Bij aanhoudende gezondheidsklachten wordt geadviseerd om een medische professional te raadplegen.

Voeg een sprankelende en rustgevende uitstraling toe aan uw sieraden met deze prachtige edelsteen kraal van natuurlijke Howlite in een egaal turquoise kleur. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer unieke en betoverende sieradenstukken die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een vleugje rust en sereniteit toevoegen aan het leven van de drager.

 

Positieve eigenschappen van Howlite:

  1. Kalmerend: Howlite wordt vaak geassocieerd met een kalmerende energie die rust en kalmte kan brengen. Het kan helpen om stress, spanning en angst te verminderen.

  2. Geduld en positieve communicatie: Howlite wordt ook geassocieerd met het bevorderen van geduld en het stimuleren van positieve communicatie. Het kan helpen bij het bevorderen van harmonieuze relaties en het oplossen van conflicten.

  3. Spirituele groei: Howlite wordt gebruikt als een steen voor spirituele groei en bewustwording. Het kan helpen bij meditatie en het openen van het derde oog, wat leidt tot diepere inzichten en spirituele ontwikkeling.

  4. Creativiteit: Howlite kan creativiteit stimuleren en inspireren. Het kan een gevoel van speelsheid en avontuur aanmoedigen, waardoor je nieuwe ideeën kunt verkennen bij het maken van sieraden.

  5. Evenwicht en stabiliteit: Howlite wordt ook geassocieerd met het bevorderen van evenwicht en stabiliteit in het leven. Het kan helpen om emoties in balans te brengen en innerlijke rust te vinden.

Houd er rekening mee dat deze eigenschappen gebaseerd zijn op de algemene overtuigingen en toepassingen van Howlite in de spirituele en edelsteentherapie. Deze eigenschappen zijn subjectief zijn niet wetenschappelijk zijn bewezen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss