10 x Schroefje met oog voor half doorboorde kralen 8 x 4 x 1mm gat: 2mm platinum kleur

Artikelnummer: Kastje 6
Artikel 5 van 23
€ 1,50 (inclusief btw)

Schroefje met oog voor half doorboorde kralen 8 x 4 x 1mm gat: 2mm platinum kleur

Ontdek onze hoogwaardige schroefjes met oog, speciaal ontworpen voor half doorboorde kralen. Met deze platinum kleurige sieraadaccessoires kunt u prachtige hangers maken die uw sieradencollectie naar een hoger niveau tillen.

Elk schroefje heeft een afmeting van 8 x 4 x 1 mm, met een gat van 2 mm, en is vervaardigd in een elegant platinum kleur. Het oogje aan de bovenkant biedt een handige bevestigingsmogelijkheid voor uw half doorboorde kralen, zodat u moeiteloos stijlvolle hangers kunt maken.

Hoe gebruikt u onze schroefjes met oog? Plaats simpelweg de half doorboorde kraal op het schroefje en draai het zachtjes aan om het stevig vast te zetten. Het resultaat is een prachtige hanger die direct klaar is om aan uw sieradenprojecten toe te voegen. Met deze schroefjes kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en unieke stukken maken die uw persoonlijkheid weerspiegelen. Gebruik ook altijd een druppeltje sieradenlijm

Naast het gebruik voor hangers met half doorboorde kralen, bieden onze schroefjes met oog ook andere mogelijkheden. U kunt ze gebruiken om bedeltjes, kwastjes, steentjes of andere decoratieve elementen toe te voegen aan uw ontwerpen. Experimenteer en ontdek nieuwe manieren om ze te gebruiken en geef uw sieraden een unieke twist.

Bestel vandaag nog uw set schroefjes met oog en ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit die ze bieden. Kralenstulpje staat garant voor een snelle en veilige levering, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe creatieve avontuur.

💫 Kies voor kwaliteit, kies voor creativiteit, kies voor de schroefjes met oog van Kralenstulpje! 💫

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss