50 x knijpkraal verbergers - beschermers c.a. 4mm Hematiet kleur stardust

Artikelnummer: Kastje 4
Vorige Artikel 10 van 25 Volgende
€ 4,50 (inclusief btw)

Knijpkraal verbergers - beschermers c.a.  4mm Hematiet kleur stardust

Voeg een professionele touch toe aan uw sieraden met onze 4mm hematietkleurige knijpkraal verbergers! Deze kleine maar essentiële sieradenonderdelen zijn ontworpen om uw knijpkralen te beschermen en tegelijkertijd een nette en gepolijste uitstraling aan uw sieraden te geven.

Met een maat van 4mm wanneer ze dichtgeknepen zijn, passen deze knijpkraal verbergers perfect bij uw knijpkralen. Het gat heeft een diameter van 1,5 ~ 1,8mm, waardoor er voldoende ruimte is voor uw sieradendraad en de knijpkraal.

Deze hematietkleurige verbergers voegen niet alleen een professionele afwerking toe aan uw sieraden, maar beschermen ook uw knijpkralen tegen slijtage en beschadiging. Ze zorgen ervoor dat uw sieraden er netjes en verzorgd uitzien.

Of u nu zelf sieraden maakt, armbandjes maakt of andere creatieve ontwerpen uitprobeert, onze 4mm hematietkleurige knijpkraal verbergers zijn een must-have in uw sieradengereedschapskist.

Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan uw sieraden door deze knijpkraal verbergers te gebruiken. Ze zijn de perfecte aanvulling op uw collectie sieradenonderdelen en helpen uw ontwerpen naar een hoger niveau te tillen! đŸ”’đŸ”—đŸ›ïž

 

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Hematiet kleur
Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss