10 x connectors voor -ball chain kettingen 2mm-2,4mm Hematiet kleur

Artikelnummer: Bak 315 ( voorraad lade 140)
Vorige Artikel 29 van 59 Volgende
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 908 stuks

Connectors voor -ball chain kettingen 2mm-2,4mm Hematiet kleur

Voeg een professionele touch toe aan uw sieradenontwerpen met onze kleine hematietkleurige connectors voor ball chain kettingen! Deze connectors zijn speciaal ontworpen om naadloos te passen bij ball chain kettingen met een diameter van 1,5mm.

Deze connectors zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een stijlvolle en verfijnde uitstraling toe aan uw sieraden. Ze zorgen voor een naadloze overgang tussen de ball chain kettingen en de hangers of elementen die u eraan wilt bevestigen.

Met een kleine diameter van 1,5mm zijn deze connectors perfect voor fijne sieradenprojecten. Of u nu hangers, bedels of andere sieradenonderdelen aan ball chain kettingen wilt bevestigen, deze connectors zorgen voor een stevige en professionele verbinding.

De hematietkleur voegt een elegante en eigentijdse look toe aan uw sieradenontwerpen. Of u nu armbandjes maakt, kettingen creëert of andere sieradenprojecten uitvoert, deze connectors dragen bij aan de algehele uitstraling van uw creaties.

Ontdek de veelzijdigheid van onze kleine hematietkleurige connectors voor ball chain kettingen en voeg een vleugje professionaliteit toe aan uw sieraden. Creëer sieraden die niet alleen mooi zijn, maar ook perfect zijn afgewerkt en een blijvende indruk achterlaten! 🔗📿🛍️

 

 

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Hematiet kleur
Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss