5 x antiek zilveren bedel van een voetbalschoen 24 x 12 x 3,5mm gat: 1,5mm (Nikkelvrij)

Artikelnummer: Blokkast 3 Bak YY
Artikel 41 van 50
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 38 stuks

Antiek zilveren bedel van een voetbalschoen 24 x 12 x 3,5mm gat: 1,5mm (Nikkelvrij)

De antiek zilveren bedel van een voetbalschoen, met de afmetingen 24 x 12 x 3,5mm en een gat van 1,5mm, nikkelvrij, is een fantastische keuze voor voetbalfans en sportliefhebbers die hun passie voor het spel willen uitdrukken door middel van hun sieraden. Deze charmante bedel combineert de liefde voor voetbal met de kunst van sieradenontwerp, waardoor een uniek stuk ontstaat dat zowel betekenisvol als stijlvol is.

Vervaardigd met een antiek zilveren afwerking, biedt deze bedel een vintage uitstraling die prachtig past bij diverse sieradenstijlen, van casual tot meer verfijnde looks. De gedetailleerde vormgeving van de voetbalschoen, compleet met zijn karakteristieke kenmerken, maakt deze bedel tot een opvallend en herkenbaar sieraad.

Het nikkelvrije materiaal waarborgt dat deze bedel veilig is voor mensen met een gevoelige huid, waardoor het een zorgeloze keuze is voor dagelijks gebruik. Het gat van 1,5mm zorgt ervoor dat de bedel gemakkelijk te gebruiken is met een breed scala aan rijgmaterialen, waardoor het een veelzijdig onderdeel is dat geschikt is voor kettingen, armbanden, sleutelhangers en meer.

Deze voetbalschoen bedel is niet alleen een perfect cadeau voor voetballers en fans, maar ook een inspirerende toevoeging aan sieraden voor teamleden, coaches en iedereen die de schoonheid van het spel waardeert. Het is een prachtige manier om een liefde voor sport te vieren en tegelijkertijd een persoonlijk tintje aan uw sieradencollectie toe te voegen.

Ontdek de charme en het vakmanschap van onze antiek zilveren voetbalschoen bedel bij 't Kralenstulpje. Laat deze bedel inspiratie zijn voor uw volgende sieradenproject en voeg een sportieve elegantie toe aan uw handgemaakte creaties. Begin vandaag nog met het ontwerpen van sieraden die niet alleen de aandacht trekken, maar ook uw passies en interesses weerspiegelen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss