10 x facet edelsteen kraal Colored Natural Fire Agate 8mm gat: 1mm Chocolat

Artikelnummer: M-06
Artikel 146 van 159
€ 3,49 (inclusief btw)
Voorraad 86 stuks

Edelsteen kraal Facet Colored Natural Fire Agate 8mm gat: 1mm Chocolat

Ontdek de betoverende pracht van onze facet geslepen edelsteen kraal van Colored Natural Fire Agate in een diepe chocoladebruine tint. Met een diameter van 8 mm en een gat van 1 mm straalt deze kraal een verfijnde schoonheid uit en voegt het een vleugje warmte en karakter toe aan uw zelf gemaakte sieraden. De Fire Agate edelsteen kraal heeft een facetgeslepen uiterlijk dat het licht vangt en een speelse en levendige uitstraling toevoegt.

Colored Natural Fire Agate is een fascinerende steen met een unieke kleurvariatie. Deze edelsteen wordt vaak geassocieerd met passie, energie en creativiteit. De diepe chocoladebruine kleur van deze kraal draagt bij aan de betoverende uitstraling en maakt het een opvallende keuze voor uw sieradencreaties.

Deze veelzijdige facet geslepen edelsteen kraal van Colored Natural Fire Agate kan worden gebruikt in diverse sieraden onderdelen om uw ontwerpen te verrijken. Of u nu op zoek bent naar sieraden onderdelen, kralen koopt om uw collectie aan te vullen, armbandjes wilt maken met een vleugje warme pracht, zelf sieraden wilt maken als creatieve uitlaatklep, of simpelweg geïnteresseerd bent in edelsteen kralen, deze kraal biedt talloze creatieve mogelijkheden.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we de waarde van hoogwaardige materialen bij het maken van sieraden. Onze zorgvuldig geselecteerde Colored Natural Fire Agate facet edelsteen kralen zijn een aanwinst voor uw collectie.

Voeg een vleugje warmte en karakter toe aan uw zelf gemaakte sieraden met de Colored Natural Fire Agate facet edelsteen kraal in chocoladebruin. Bij 't Kralenstulpje streven we ernaar u hoogwaardige materialen te bieden om uw zelf gemaakte sieraden tot leven te brengen. Houd er echter rekening mee dat de eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op ervaringen en overtuigingen van mensen, en niet wetenschappelijk bewezen zijn. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd verstandig om professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener, zoals uw huisarts.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss