4 x Metalen vleugel kraal 6 x 22 x 4mm oogje: 1mm rood koper kleur

Artikelnummer: bak 177
Artikel 33 van 150
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 127 stuks

Metalen vleugel kraal 6 x 22 x 4mm oogje: 1mm rood koper kleur

Deze metalen kraal in de vorm van een vleugel is een veelzijdig onderdeel voor het creëren van diverse sieraden. Uitgevoerd in een opvallende roodkoperen kleur, heeft de kraal de afmetingen 6 x 22 x 4 mm en een gatgrootte van 1 mm, wat hem geschikt maakt voor de meeste sieradendraad en fijne koorden.

De vleugelvorm van de kraal kan zowel een vlinder als een engel voorstellen, wat u de mogelijkheid biedt om het thema van uw sieraden aan te passen aan de gewenste uitstraling of symboliek. Dit maakt de kraal ideaal voor het vervaardigen van sieraden die een bijzondere betekenis dragen, zoals bescherming, transformatie of vrijheid.

Deze kraal is perfect voor het ontwerpen van armbanden, kettingen, oorbellen of andere decoratieve accessoires. Door de unieke roodkoperen kleur en het delicate formaat, voegt het een subtiele, doch opvallende touch toe aan uw sieraadontwerpen. Of u nu een meer natuurlijke look nastreeft met een vlinderthema, of een meer mystieke stijl met engelenvleugels, deze kraal biedt veelzijdigheid en inspiratie voor uw creatieve projecten.

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss