6 x afstandhouder verdelers 21 x 7,5 mm verzilverd

Artikelnummer: stelling M-26 en M-25/ 4030
Artikel 99 van 333
€ 0,99 (inclusief btw)

Afstandhouder verdelers 21 x 7,5 mm verzilverd 3 gaatjes  

Bij 't Kralenstulpje hebben we iets speciaals voor de liefhebbers van sieraden maken: onze afstandhouder verdelers, prachtig uitgevoerd in een verzilverde afwerking. Deze verdelers zijn ontworpen om uw sieraden een elegante en afgewerkte look te geven, met afmetingen van 21 x 7,5 mm en voorzien van 3 gaatjes. Ze zijn perfect voor het scheiden van kralen in armbanden, kettingen of andere sieradenontwerpen, waardoor elk stuk een professionele uitstraling krijgt.

Verrassend genoeg kunnen er 6 tot 10 stuks van deze verdelers in één zakje zitten. Wij willen onze klanten graag verrassen en daarom, als u meer dan 6 stuks in uw zakje aantreft, beschouw dit dan als een klein extraatje van ons! U hoeft ons niet te bellen of te mailen over het extra aantal; zie het als een gelukkige bonus om uw sieradenmaak avontuur nog leuker te maken.

Deze verzilverde afstandhouder verdelers zijn niet alleen functioneel door het bieden van afstand en structuur tussen uw kralen, maar voegen ook een element van luxe toe aan uw creaties. Of u nu een beginner bent of een ervaren sieradenmaker, deze verdelers zijn een uitstekende aanvulling op uw sieradenmaak gereedschapskist.

Ontdek de veelzijdigheid en schoonheid van onze verzilverde afstandhouder verdelers met 3 gaatjes en laat uw creativiteit de vrije loop. Bij 't Kralenstulpje streven we ernaar om u de beste materialen en accessoires te bieden om uw sieradenprojecten naar een hoger niveau te tillen. Laat deze verdelers het begin zijn van prachtige en unieke sieraden die u met trots zult dragen of delen.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss