c.a. 5 gram Miyuki delica's 11/0 - metallic matte iris purple sage gold

Artikelnummer: stelling M-34/ DB1062
Artikel 25 van 57
€ 5,20 (inclusief btw)
Voorraad 18 stuks

Miyuki delica's 11/0 - metallic matte iris purple sage gold DB-1062

Miyuki Kralen - Delica 11/0 Metallic Matte Iris Purple Sage Gold (DB-1062)

Bij 't Kralenstulpje zijn we trots om onze Miyuki Delica 11/0 kralen aan te bieden, waaronder de prachtige Metallic Matte Iris Purple Sage Gold (DB-1062). Deze cilindervormige glaskraaltjes zijn een toonbeeld van uitmuntende kwaliteit en vormvastheid.

Uitmuntende Kwaliteit en Vormvastheid

Miyuki staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van hun kralen, en de Metallic Matte Iris Purple Sage Gold (DB-1062) is geen uitzondering. Deze kralen zijn nauwkeurig en gelijkmatig van formaat, wat essentieel is voor het creëren van duurzame en prachtige rijgpatronen. Uw zelfgemaakte sieraden zullen hun schoonheid behouden, zelfs na veelvuldig dragen.

De kleur Metallic Matte Iris Purple Sage Gold (DB-1062) is werkelijk betoverend. Het combineert de rijke paarse tinten van iris met de warme gouden ondertoon en een matte afwerking. Deze kleur voegt een vleugje elegantie en mystiek toe aan uw sieradenprojecten en past perfect bij verschillende ontwerpen, van armbanden tot kettingen.

Perfect Gelijkmatige Kralen

Deze kralen zijn buitengewoon gelijkmatig, wat het mogelijk maakt om nauwkeurige en symmetrische rijgpatronen te maken. Of u nu geometrische figuren, bloemmotieven of andere artistieke ontwerpen wilt verkennen, met deze kralen kunt u uw creativiteit de vrije loop laten.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we uw passie voor het maken van zelfgemaakte sieraden en streven we ernaar om hoogwaardige materialen te bieden. Onze collectie Miyuki kralen, waaronder de Delica 11/0 Metallic Matte Iris Purple Sage Gold (DB-1062), wordt zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat uw sieradenprojecten een groot succes worden.

Begin vandaag nog met het creëren van prachtige sieraden en ontdek de veelzijdigheid van onze Miyuki kralen. Bestel uw Metallic Matte Iris Purple Sage Gold (DB-1062) bij 't Kralenstulpje en voeg een vleugje mysterie en glamour toe aan uw zelfgemaakte sieraden.

Type: glas, miyuki delica's, miyuki kralen

Kleurtype: metallic matte iris
Kleur: paars
Vorm: cillinder
Maat range: 2 mm, 11/0
Rijggat: 0.8 mm
Lengte: 1.6 mm
Breedte: 1.3 mm
Dikte: 1.3 mm

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss