10 x edelsteen kraal van donkere Chinese Jade 8mm gat c.a. 1mm

Artikelnummer: Stelling D-09 bak workshop
Artikel 88 van 161
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 17 stuks

Edelsteen kraal van Chinese Jade 8mm gat c.a. 1mm

4e foto is van: JoKo Sieraden uit Vught. Wilt u zelf zo'n armbandje kant en klaar? Zoek Joko Sieraden op via Facebook of stuur ons een berichtje.

Ontdek de pracht van onze edelsteen kraal van Chinese Jade, met een diameter van 8 mm en een gat van ongeveer 1 mm. Deze kraal straalt een tijdloze schoonheid uit en voegt een vleugje oosterse elegantie toe aan uw sieradenprojecten. De Chinese Jade edelsteen kraal heeft een intrigerende groene kleur die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn spirituele betekenis.

Chinese Jade is meer dan alleen een edelsteen; het wordt beschouwd als een symbool van zuiverheid en harmonie. Deze edelsteen wordt vaak geassocieerd met balans en welzijn. Het wordt gezegd dat Chinese Jade positieve energie bevordert en kan helpen bij het creëren van een gevoel van kalmte en sereniteit.

Deze veelzijdige Chinese Jade edelsteen kraal kan worden gebruikt in diverse sieraden onderdelen om uw ontwerpen te verrijken. Of u nu kralen koopt om uw collectie aan te vullen, armbandjes wilt maken met een vleugje oosterse pracht, zelf sieraden wilt maken als creatieve uitlaatklep, of simpelweg geïnteresseerd bent in edelsteen kralen, deze kraal biedt talloze mogelijkheden.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we de waarde van hoogwaardige materialen bij het maken van sieraden. Onze zorgvuldig geselecteerde Chinese Jade edelsteen kralen zijn een aanwinst voor uw collectie. De elegante groene kleur en de verfijnde ronde vorm van de Chinese Jade maken het een bijzondere keuze voor uw ontwerpen.

Ontdek de eeuwenoude betekenis van Chinese Jade en voeg een vleugje oosterse pracht toe aan uw zelfgemaakte sieraden. Bij 't Kralenstulpje streven we ernaar u hoogwaardige materialen te bieden om uw sieradenprojecten tot leven te brengen. Houd er echter rekening mee dat de genoemde eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op overtuigingen en ervaringen van mensen, en niet wetenschappelijk bewezen zijn. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd verstandig om professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener, zoals uw huisarts.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss