1 x aluminium vingerhoedje c.a. 17mm hoog

Artikelnummer: Lade 33
Vorige Artikel 9 van 71 Volgende
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 174 stuks

Aluminium vingerhoedje c.a. 17mm hoog diameter breedste stuk 14,6mm

Een vingerhodje is zeer handig bij het naaien, wanneer u zicht niet in de vinger wilt prikken. Het is gemaakt van metaal en je kunt het goed gebruiken om je naald door een dik stuk stof heen te drukken. Het is een handig fournituur voor iedereen die met naalden werkt, onmisbaar in je naaidoos.

Het aluminium vingerhoedje is een klein voorwerp van ongeveer 17mm hoog. Het breedste stuk heeft een diameter van 14,6mm. Dit vingerhoedje is gemaakt van aluminium en kan worden gebruikt voor diverse doeleinden. 

Kenmerken van het vingerhoedje

Het vingerhoedje is gemaakt van aluminium en heeft een hoogte van zo'n 17mm. Het breedste deel van het vingerhoedje heeft een diameter van 14,6mm. Dit maakt het vingerhoedje geschikt voor gebruik bij verschillende activiteiten.

Toepassingen van het vingerhoedje

Het vingerhoedje wordt vaak gebruikt bij handwerk, zoals naaien en borduren. Het beschermt de vinger tijdens het prikken met een naald of het vasthouden van een dunne draad. Daarnaast kan het vingerhoedje ook worden gebruikt bij het sorteren van kleine voorwerpen, zoals kralen en knopen.

Voordelen van een aluminium vingerhoedje

Een aluminium vingerhoedje is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te dragen. Daarnaast is het materiaal duurzaam en gaat het lang mee. Het aluminium zorgt ervoor dat het vingerhoedje niet snel beschadigt raakt en het kan gemakkelijk worden schoongemaakt.

Een aluminium vingerhoedje is een handig en duurzaam hulpmiddel bij verschillende activiteiten. Door de lichte en sterke eigenschappen van het materiaal is het vingerhoedje geschikt voor langdurig gebruik.

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss