Armband verstelbaar met lavasteen 7mm en tijgeroog edelsteen kralen 8,5mm

Artikelnummer: Stelling D-29 Bak Maria
Artikel 18 van 29
€ 9,99 (inclusief btw)
Voorraad 10 stuks

Armband verstelbaar met lavasteen 7mm en tijgeroog edelsteen kralen 8,5mm

Deze verstelbare armband combineert de aardse energie van lavasteen met de beschermende eigenschappen van Tijgeroog edelsteen kralen. Het resultaat is een uniek sieraad dat niet alleen stijlvol is, maar ook spirituele betekenis heeft.

De lavasteen kralen, met een diameter van 7 mm, zijn poreus van aard en kunnen essentiële oliën absorberen. U kunt een paar druppels van uw favoriete etherische olie op de lavasteen aanbrengen, zodat de armband als een draagbare aromatherapie diffuser fungeert. Dit kan helpen om een gevoel van rust en welzijn te bevorderen gedurende de dag.

De Tijgeroog edelsteen kralen, met een diameter van 8,5 mm, voegen een beschermende en aardende dimensie toe aan de armband. Tijgeroog staat bekend om zijn eigenschappen die zelfvertrouwen, moed en zelfinzicht bevorderen. Het dragen van deze steen kan u helpen in uw persoonlijke groei en het nemen van beslissingen.

De armband is verstelbaar dankzij de schuifknoop, wat betekent dat deze geschikt is voor verschillende polsmaten. Het is niet alleen een accessoire, maar ook een herinnering aan de kracht van natuurlijke stenen en hun vermogen om evenwicht en welzijn te bevorderen.

Het is echter belangrijk op te merken dat edelstenen, ondanks hun energieke eigenschappen, geen medische behandelingen vervangen. Als u gezondheidsproblemen heeft, raadpleeg dan altijd een medische professional. Deze armband kan echter dienen als een mooie herinnering aan de verbinding met de natuur en de positieve energie die het kan brengen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss