1 x RVS rijgnaald met zeer groot gat split-eye voor o.a. rocailles 57 x 0,3mm

Artikelnummer: Stelling M-24
Artikel 8 van 31
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 56 stuks

RVS rijgnaald met zeer groot gat split-eye voor o.a. rocailles 57 x 0,3mm

Bij 't Kralenstulpje bieden we een handige en duurzame oplossing voor uw rijgbehoeften: onze roestvrijstalen (RVS) rijgnaald met een zeer groot gat, speciaal ontworpen voor het rijgen van rocailles en andere fijne kralen. Hieronder vindt u meer informatie over deze handige rijgnaald:

Kenmerken van de RVS Rijgnaald:

 • Materiaal: Onze rijgnaald is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (RVS), wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Het roestvrije karakter van het materiaal zorgt ervoor dat de naald niet snel corrodeert en geschikt is voor langdurig gebruik.

 • Afmetingen: De rijgnaald heeft een lengte van 57 mm en een diameter van 0,3 mm. Deze afmetingen maken het ideaal voor het rijgen van zeer kleine kralen zoals rocailles, seed beads en andere fijne kraalsoorten.

 • Zeer Groot Gat met Split-Eye: De rijgnaald is voorzien van een split-eye ontwerp, wat betekent dat de naald een gespleten opening heeft in plaats van een traditioneel oog. Dit maakt het gemakkelijker om draad of garen door de naald te rijgen, vooral bij het werken met fijne kralen waarbij een traditioneel oog te klein kan zijn.

Waarom Kiezen voor Onze RVS Rijgnaald:

 1. Duurzaamheid en Langdurig Gebruik: Dankzij het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal is onze rijgnaald bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadiging of breuk.

 2. Geschikt voor Fijne Kralen: Het zeer grote gat en het split-eye ontwerp maken deze naald perfect voor het rijgen van zeer kleine kralen zoals rocailles en seed beads. Het maakt het rijgen van fijne kralen gemakkelijker en efficiënter.

 3. Veelzijdigheid: Onze rijgnaald kan worden gebruikt voor een breed scala aan rijgprojecten, waaronder het maken van sieraden, borduren, quilten en meer. Het is een essentieel gereedschap voor elke hobbyist of professional die werkt met fijne kralen.

Hoe te Gebruiken:

 • Rijgen van Kralen: Steek het uiteinde van uw draad of garen door het split-eye van de naald en trek het door totdat het stevig vastzit. Rijg vervolgens de kralen op de naald volgens uw ontwerp.

 • Efficiënt Rijgen: Dankzij het split-eye ontwerp kunt u snel en efficiënt kralen rijgen zonder gedoe met het inrijgen van de draad door een klein oog.

 • Veilig Opslaan: Bewaar de rijgnaald op een veilige plaats om beschadiging te voorkomen wanneer deze niet in gebruik is. Dit verlengt de levensduur van de naald en zorgt ervoor dat u er lang plezier van kunt hebben.

Voordelen van Winkelen bij 't Kralenstulpje:

 • Kwaliteitsgarantie: Wij bieden alleen hoogwaardige producten die met zorg zijn geselecteerd om ervoor te zorgen dat u alleen het beste ontvangt.

 • Ruim Assortiment: Ontdek ons uitgebreide assortiment van kralen, gereedschappen en accessoires voor al uw sieraden- en hobbybehoeften.

 • Deskundig Advies: Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste materialen en gereedschappen voor uw projecten. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

Met onze RVS rijgnaald met zeer groot gat en split-eye ontwerp kunt u efficiënt en nauwkeurig werken aan al uw rijgprojecten. Bekijk ons assortiment en upgrade uw rijgervaring vandaag nog!

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss