5 x edelsteen kraal Hematiet ster 4mm Anthracite grey

Artikelnummer: Bak N 44481
Artikel 8 van 48
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 15 stuks

Hematiet edelsteen kraal ster 4mm Anthracite grey

De Hematiet edelsteen kralen in de vorm van een ster, elk met een diameter van 4 mm, stralen een diep en intrigerend Anthracite Grey uit, waardoor ze een stijlvolle en veelzijdige keuze zijn voor uw sieradenprojecten. Deze kralen voegen een vleugje mysterie toe aan uw ontwerpen en bieden tegelijkertijd de helende eigenschappen waar hematiet om bekend staat.

Elke kraal is zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail, waardoor ze een gladde afwerking hebben die comfortabel aanvoelt op de huid. De ster-vorm voegt een speels element toe aan uw sieraden en maakt ze perfect voor het creëren van unieke en opvallende stukken.

Met een diameter van 4 mm zijn deze kralen veelzijdig en kunnen ze worden gebruikt voor verschillende sieradenprojecten, zoals armbanden, kettingen en oorbellen. Het gat van de kraal is voldoende groot om gemakkelijk draad of koord door te rijgen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren sieradenmakers.

Naast hun esthetische waarde hebben hematiet kralen ook spirituele eigenschappen. Hematiet wordt vaak geassocieerd met aarding, bescherming en stabiliteit. Het kan helpen bij het in evenwicht brengen van emoties en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en welzijn.

Het is echter belangrijk op te merken dat edelstenen geen vervanging zijn voor medisch advies of behandeling. Bij gezondheidsproblemen dient u altijd een gekwalificeerde zorgverlener te raadplegen.

Kortom, de Hematiet edelsteen kralen ster in Anthracite Grey zijn niet alleen een elegante toevoeging aan uw sieraden, maar bieden ook spirituele ondersteuning en helende eigenschappen. Gebruik deze prachtige kralen om sieraden te creëren die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook een diepere betekenis hebben.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss