Gedenk hanger mini urn half edelsteen Lapis Lazulimet RVS ketting(bestellen)

Artikelnummer: Stelling D-04 bak koord klemmen Nr. 9
Artikel 1 van 27 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Gedenk hanger mini urn van half edelsteen Lapis Lazuli

Lengte RVS ketting: c.a. 60cm
Kleur RVS ketting: zilver~platinum kleur

Maten: Hanger: c.a. 27x24mm

Steeds meer kregen we de vraag of we ook herdenkingssieraden verkopen. Het kan namelijk heel erg fijn zijn om een geliefde overleden persoon van dichtbij te kunnen herdenken. Het liefst heb je je dierbaren zo dicht mogelijk bij je. Wij van ’t Kralenstulpje zijn heel erg fan van Half Edelstenen. Zo mooi als de natuur het doet, zo mooi kunnen mensen handen dit niet maken. Ook stralen edelstenen een positieve energie uit. Nu hebben wij besloten om deze prachtige mini urnen aan een ketting een te gaan bieden. Deze mini urnen zijn van half edelsteen, een natuursteen. In deze urnen is ruimte voor een symbolische hoeveelheid as van uw dierbare overledene. Deze as kan van een geliefd persoon zijn maar dit kan ook van een huisdier zijn waar u een hechte band mee heeft gehad. U hoeft deze urn natuurlijk niet perse als ketting te dragen, U kunt hem ook een mooi plekje geven bijvoorbeeld in uw huis of aan een fotolijstje hangen.

De kleur of structuur kan iets afwijken van het voorbeeld aangezien het hier gaat om een natuurproduct.

Er wordt gezegd dat Lapis Lazuli ontstekingsremmend zou kunnen werken. Het zou het natuurlijke herstel van botbreuken en blauwe plekken bevorderen. Het zou werken bij slapeloosheid en het zou bloeddrukverlagend werken. Lapis Lazuli maakt rustig en kalm  en het versterkt de intuïtie en eigen wil. Het zou tevens kunnen helpen bij angsten, zenuwpijnen en hoofdpijn en het kan ondersteunend werken bij depressie. De steen bevorderd de zorgzaamheid en hulpvaardigheid in de mens en wordt daarom gezien als een echte vriendschapssteen. Wij vinden hem vooral gewoon heel erg mooi!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss