Armband met elastiek met gemixte edelsteen kralen 8 en 10mm

Artikelnummer: Stelling B bak B-16
Artikel 16 van 30
€ 9,99 (inclusief btw)
Voorraad 14 stuks

Armband met elastiek met gemixte natuurlijke edelsteen kralen 8 en 10mm

Deze prachtige armband met elastiek is samengesteld uit een mix van natuurlijke edelsteen kralen met diameters van 8 mm en 10 mm. De kleuren van de kralen vertegenwoordigen de chakra's, wat betekent dat elke kleur overeenkomt met een specifiek energiecentrum in het lichaam.

De chakra's zijn belangrijk voor een evenwichtige en harmonieuze energiestroom in het lichaam. Elke kleur staat voor een ander aspect van uw welzijn en balans, van stabiliteit en zelfexpressie tot liefde en intuïtie.

Het dragen van deze armband kan u helpen uw chakra's in balans te brengen en uw energetische welzijn te ondersteunen. Het is een prachtig accessoire dat niet alleen uw uiterlijk verfraait, maar ook positieve energie toevoegt aan uw dagelijkse leven.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat edelstenen, hoewel ze gunstige eigenschappen hebben, geen medische behandelingen zijn. Als u gezondheidsklachten heeft, raadpleeg dan altijd een medische professional, zoals uw huisarts. Deze armband is ontworpen om uw welzijn te ondersteunen, maar mag nooit dienen als vervanging voor medische zorg. Het is een prachtige aanvulling op uw dagelijkse leven, maar uw gezondheid moet altijd voorop staan.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss