5 x Draaddoorsteker naalddoorhaler

Artikelnummer: Stelling H-05 bak White
Vorige Artikel 15 van 74 Volgende
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 49 stuks

5 x Draaddoorsteker naalddoorhaler

Hulpmiddel om draad door het oog van een naald te steken. Werkwijze: duw het metalen oogje van de draaddoorsteker door het oog van de naald. Haal vervolgens de draad door het oogje van draaddoorsteker. Trek hierna de naald over het oog van draaddoorsteker en over de draad: de draad zit nu in de naald. 

  • materiaal: metaal
  • kleur: zilverkleurig
  • afmetingen: c.a. 5cm

Een draaddoorsteker naalddoorhaler is een handig hulpmiddel voor het doorhalen van een draad door het oog van een naald.

Het bestaat uit een kleine metalen lus die aan het uiteinde van een handvat is bevestigd. Het handvat is meestal gemaakt van plastic of metaal en heeft een ergonomisch ontwerp voor comfortabel gebruik. 

Het gebruik van een draaddoorsteker naalddoorhaler is eenvoudig. Plaats de lus van de draaddoorsteker door het oog van de naald en rijg de draad door de lus. Trek vervolgens de draaddoorsteker terug, waardoor de draad door het oog van de naald wordt getrokken. Dit bespaart tijd en frustratie bij het handmatig doorhalen van een draad.

Draaddoorsteker naalddoorhalers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, afhankelijk van de grootte van de naald en het type draad dat wordt gebruikt. Ze zijn ook verkrijgbaar als onderdeel van een naaiset of als afzonderlijk hulpmiddel.

Kortom, een draaddoorsteker naalddoorhaler is een handig hulpmiddel voor iedereen die vaak naait of borduurt. Het bespaart tijd en frustratie bij het doorhalen van draden en is gemakkelijk te gebruiken.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss