c.a. 5 gram Miyuki delica's 11/0 - duracoat opaque dyed mint aqua

Artikelnummer: Kantoor lade 193 artikel DB-2356
Vorige Artikel 27 van 57 Volgende
€ 4,99 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

Miyuki delica's 11/0 - duracoat opaque dyed mint aqua DB2356

Miyuki Kralen - Delica 11/0 Duracoat Opaque Dyed Mint Aqua (DB2356)

Bij 't Kralenstulpje introduceren we met trots onze Miyuki Delica 11/0 kralen, met inbegrip van de betoverende Duracoat Opaque Dyed Mint Aqua (DB2356). Deze cilindervormige glaskraaltjes zijn gekend om hun superieure kwaliteit en behoud van vorm.

Miyuki heeft een reputatie opgebouwd vanwege de ongeëvenaarde kwaliteit van hun kralen, en de Duracoat Opaque Dyed Mint Aqua (DB2356) voldoet ruimschoots aan deze standaard. Deze kralen zijn uiterst nauwkeurig en gelijkmatig van grootte, wat van cruciaal belang is voor het creëren van verfijnde en duurzame rijgpatronen. Uw zelfgemaakte sieraden zullen hun schoonheid behouden, zelfs bij dagelijks dragen.

De Mint Aqua kleur van deze kralen is simpelweg adembenemend. Het is een verfrissende tint die doet denken aan de heldere wateren van een tropische lagune. Of u nu eigentijdse armbanden ontwerpt of klassieke kettingen, deze kleur voegt een vleugje frisheid en elegantie toe aan uw sieradencreaties.

Perfect Gelijkmatige Kralen

Deze kralen zijn perfect gelijkmatig, waardoor u zonder moeite nauwkeurige en symmetrische rijgpatronen kunt maken. Of u nu geometrische ontwerpen, bloemmotieven of andere decoratieve patronen wilt verkennen, met deze kralen is precisie verzekerd.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we uw passie voor het maken van zelfgemaakte sieraden en streven we ernaar om hoogwaardige materialen te bieden. Onze collectie Miyuki kralen, waaronder de Delica 11/0 Duracoat Opaque Dyed Mint Aqua (DB2356), wordt met zorg geselecteerd om ervoor te zorgen dat uw sieradenprojecten een groot succes worden.

Begin vandaag nog met het creëren van prachtige sieraden en ontdek de veelzijdigheid van onze Miyuki kralen. Bestel uw Duracoat Opaque Dyed Mint Aqua (DB2356) bij 't Kralenstulpje en voeg een vleugje frisheid toe aan uw zelfgemaakte sieraden.

Type: glas, miyuki delica's, miyuki kralen

Kleurtype: duracoat opaque dyed
Kleuren: blauw, turquoise, aqua
Vorm: cillinder
Maat range: 2 mm, 11/0
Rijggat: 0.8 mm
Lengte: 1.6 mm
Breedte: 1.3 mm
Dikte: 1.3 mm

5 gram = c.a. 1.000 stuks

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss