10 x facet half edelsteen kraal van gestreepte agaat 8 mm mix gat: 1mm

Artikelnummer: Lade 26
Vorige Artikel 80 van 258 Volgende
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 47 stuks

Facet half edelsteen kraal van gestreepte agaat mix 8 mm gat: 1mm 

Foto is een voorbeeld foto kleuren kunnen ten alle tijdens afwijken van de voorbeeld foto, edelstenen zijn een natuurproduct, waardoor iedere verfwassing anders uit kan vallen.

Waar is Agaat goed voor? Agaat reinigt en stabiliseert de aura, elimineert en transformeert negativiteit in positiviteit. Agaat verbetert de mentale functies en verbetert de concentratie, perceptie en analytisch vermogen.

Het verzacht en kalmeert, geneest innerlijke woede of spanning en creëert een gevoel van geborgenheid en veiligheid.

Agaat is een prachtige edelsteen om de geest, het lichaam en de ziel in balans te brengen en om je te helpen tot rust te komen jezelf te aarden.

Als we het hebben over geluksbrengers op de sieradenmarkt, komt Agaat altijd aan de orde. Het is een van de krachtigste geluksstenen die er zijn.

Bovenstaande is gebaseerd op eeuwenlange ervaringen van mensen, dit is geen wetenschap. Ga bij klachten altijd naar de huisarts.

Moeder natuur inspireerde de eerste mensen, om kunst te creëren, religie, sieraden. Dus laat ons ook u inspireren met onze prachtige natuursteen kralen! Combineer, experimenteer en innoveer.

-verkrijgbaar bij 't kralenstulpje

 

.

© 2009 - 2022 kralenstulpje.nl | sitemap | rss