10 x natuursteen kralen Chalcedoon kwarts en jaspis 8mm Green mix gat 1mm

Artikelnummer: bak 404 / 58551
Vorige Artikel 75 van 174 Volgende
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 13 stuks

Natuursteen kralen Chalcedoon kwarts en jaspis 8mm Green mix gat 1mm

Bekijk deze prachtige set van natuursteen kralen Chalcedoon (kwarts) en Jaspis in een verkwikkende Green Mix. Elke kraal heeft een diameter van 8 mm en een rijggat van 1mm. Deze kralen bieden u een diverse en levendige keuze voor het maken van uw zelf gemaakte sieraden.

Deze kralen bestaan uit chalcedoon en jaspis, wat betekent dat ze uit zuiver gesteente bestaan zonder bewerking, behalve het slijpen en polijsten. Hierdoor behouden ze de natuurlijke eigenschappen van het gesteente in zijn meest authentieke vorm. Chalcedoon en jaspis staan beide bekend om hun kalmerende werking, waardoor ze een prachtige aanvulling zijn op uw zelf gemaakte sieraden.

Naast hun kalmerende eigenschappen hebben chalcedoon en jaspis ook hun eigen unieke voordelen. Chalcedoon, een variant van kwarts, wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van communicatie en zelfexpressie. Het wordt gezegd dat deze steen uw vermogen tot luisteren, diplomatiek uiten en welbespraaktheid stimuleert. Jaspis staat bekend om zijn aardende en stabiliserende eigenschappen, waardoor het een gevoel van rust en geborgenheid kan bieden.

Belangrijk om op te merken is dat bovenstaande eigenschappen gebaseerd zijn op ervaringen van mensen en niet op wetenschappelijk bewijs. Bij gezondheidsklachten wordt altijd aangeraden om contact op te nemen met een huisarts. Of u nu uw sieraden collectie wilt verrijken met hoogwaardige kralen, op zoek bent naar sieraden onderdelen voor het kralen kopen, of bezig bent met het maken van armbandjes, deze Chalcedoon (kwarts) en Jaspis kralen in hun levendige Green Mix voegen een vleugje kalmering, aarding en positieve energie toe aan uw zelf gemaakte sieraden.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss