2 x Bloem facet crystal glas kralen 13 x 13,5 x 8,5mm gat: 1mm Plum Dodger Blue

Artikelnummer: H-08 bak 2
Artikel 3 van 17
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 38 stuks

Bloem facet crystal glas kralen 13 x 13,5 x 8,5mm gat: 1mm Plum Dodger Blue

Deze bloemvormige facet crystal glaskralen in de levendige kleur Plum Dodger Blue hebben een afmeting van 13 x 13,5 x 8,5 mm met een gatgrootte van 1 mm. Hun schitterende facetgeslepen afwerking en diepe blauwe tint maken deze kralen tot een prachtige aanwinst voor elke sieradenmaker of interieurdecorateur die op zoek is naar een opvallend element dat het licht prachtig vangt.

De intensieve Dodger Blue kleur voegt een krachtige en opvallende visuele component toe, ideaal voor het creëren van sieraden die echt in het oog springen. Daarnaast zijn deze kralen uitermate geschikt voor gebruik als suncatchers of zonnehangers. Wanneer geplaatst voor een raam waar zonlicht direct op valt, reflecteren en breken de facetten van de kralen het licht, wat resulteert in een verspreiding van levendige lichtpatronen door de kamer.

Deze kralen zijn niet alleen perfect voor het maken van kettingen, armbanden en oorbellen, maar ook voor het toevoegen van een decoratief en functioneel element aan je huis. Het gebruik van deze kralen in huisdecoratie kan een unieke sfeer creëren, vooral in ruimtes die baat hebben bij natuurlijk licht.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss