10 x edelsteen kraal natuurlijke Carnelian, Carneool 6 mm

Artikelnummer: Stelling A-10 calciet
Vorige Artikel 82 van 174 Volgende
€ 2,49 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Half edelsteen kraal natuurlijke Carnelian, Carneool 6 mm

 

Ontdek de pracht van onze natuurlijke Carnelian (Carneool) halfedelsteen kralen van 6 mm bij 't Kralenstulpje! Deze kralen brengen niet alleen visuele aantrekkingskracht met zich mee, maar ook de potentie om positieve invloeden in uw sieradenprojecten te weven.

Carnelian staat bekend om zijn verbondenheid met vitaliteit en energie, en bij 't Kralenstulpje hebben we deze bijzondere 6 mm kralen voor u beschikbaar. Door de diepe rood-oranje tinten voegen deze kralen niet alleen kleur toe aan uw ontwerpen, maar ook betekenis.

In de wereld van sieraden onderdelen is Carnelian een gewilde keuze vanwege zijn levendige uitstraling en zijn vermeende positieve eigenschappen. Deze edelsteen kralen zijn perfect om te integreren in uw creaties, of u nu kralen koopt voor uw persoonlijke sieradenprojecten of om armbandjes te maken als cadeau voor anderen.

De eigenschappen van Carnelian zijn al eeuwenlang gewaardeerd. Het wordt verondersteld dat het de stofwisseling stimuleert en de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen bevordert. Daarnaast zou het een positieve invloed hebben op de doorbloeding van organen en weefsels, en het wordt geassocieerd met verlichting bij diverse kwalen zoals spataderen, hielspoor, reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we dat sieraden meer kunnen zijn dan alleen mooie accessoires. Ze kunnen ook betekenis en positieve energie met zich meedragen. Onze 6 mm Carnelian kralen zijn een fantastische manier om deze betekenis toe te voegen aan uw sieraden creaties.

Of u nu al ervaren bent in het maken van armbandjes en kettingen, of pas net begint met kralen kopen en sieraden onderdelen, onze Carnelian kralen bieden mogelijkheden voor creativiteit en inspiratie. Mogen deze kralen u begeleiden in het maken van prachtige sieraden die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook een diepere betekenis met zich meedragen.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss