10 x edelsteen kraal Hematiet niet magnetisch 6 mm

Artikelnummer: Stelling C-03 bak geboorte steen
Vorige Artikel 136 van 312 Volgende
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 110 stuks

Half edelsteen kraal Hematiet niet magnetisch 6 mm

2e foto van de heer J.C. Weyters

Bij 't Kralenstulpje kunt u prachtige half edelsteen kralen vinden, zoals de Hematiet kraal van 6 mm. Deze kraal is niet magnetisch en staat bekend om zijn aardende, beschermende en harmoniserende eigenschappen. Het is een bijzondere steen die verschillende positieve effecten kan hebben.

Hematiet wordt vaak gezien als een steen die uw zelfrespect en wilskracht vergroot. Daarnaast staat het bekend om het geven van energie. Vanwege deze activerende eigenschappen wordt het echter aangeraden om de kraal niet op uw slaapkamer te leggen, zodat u 's nachts goed kunt rusten.

Naast de mentale voordelen, heeft Hematiet ook invloed op uw concentratie en geheugen. Het kan u helpen om gefocust te blijven en uw mentale helderheid te verbeteren.

Ontdek de kracht van Hematiet en andere edelsteen kralen bij 't Kralenstulpje. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan sieraden onderdelen, zodat u prachtige armbandjes kunt maken en uw creativiteit kunt uiten. We nodigen u graag uit om ons aanbod te bekijken en te genieten van de positieve eigenschappen van Hematiet.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss