10 x edelsteen kraal van Lapis Lazuli 8mm

Artikelnummer: Stelling D-04 bak koordklemmen.
Vorige Artikel 28 van 62 Volgende
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Edelsteen kraal van Lapis Lazuli 8mm

2e foto is van: JoKo Sieraden uit Vught. Wilt u zelf zo'n armbandje kant en klaar? Zoek Joko Sieraden op via Facebook of stuur ons een berichtje. De 3e foto is een armband gemaakt door Triggerstone

Deze 8mm Lapis Lazuli edelsteen kraal is een prachtige toevoeging aan uw zelf gemaakte sieraden. De diepe blauwe kleur van de Lapis Lazuli kraal straalt elegantie en mysterie uit, waardoor het een populaire keuze is voor sieradenprojecten.

Lapis Lazuli staat bekend om zijn spirituele en energetische eigenschappen. Het wordt vaak geassocieerd met het openen van het derde oog, het stimuleren van intuïtie en het bevorderen van innerlijke rust. Deze edelsteen wordt al eeuwenlang gebruikt om creativiteit en communicatie te versterken, en het wordt gezegd dat het de drager kan helpen bij het uiten van gedachten en emoties op een heldere en effectieve manier.

De Lapis Lazuli kraal kan een gevoel van diepgang en verbinding met het universum bevorderen. Het wordt vaak beschouwd als een steen van wijsheid en waarheid, die de drager kan helpen om zijn ware zelf te ontdekken en te uiten. De diepe blauwe kleur symboliseert de hemel en de zee, en wordt vaak geassocieerd met sereniteit en vrede.

Het is belangrijk op te merken dat de eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op overlevering en ervaring, en niet wetenschappelijk bewezen zijn. Bij ernstige gezondheidsproblemen is het altijd raadzaam om professioneel medisch advies in te winnen.

Met de Lapis Lazuli kraal kunt u prachtige sieraden creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een diepere betekenis dragen. Combineer deze kraal met andere edelsteen kralen, kralen die u kunt kopen en sieraden onderdelen om unieke en betekenisvolle zelf gemaakte sieraden te maken die uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelen.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss