10 x edelsteen kraal van matte Leopard Skin jasper 12mm gat: 1,5mm

Artikelnummer: Stelling M-07 bak mix 09
Artikel 5 van 25
€ 4,99 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Edelsteen kraal van matte Leopard Skin jasper 12mm gat: 1,5mm

De edelsteen kraal van matte Leopard Skin jasper is een prachtige toevoeging aan uw sieradenprojecten. Met een diameter van 12mm en een gat van 1,5mm biedt deze kraal niet alleen schoonheid, maar ook mogelijkheden voor diverse ontwerpen.

Leopard Skin jasper staat bekend om zijn aardende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met stabiliteit en kracht. Het wordt gezegd dat het helpt bij het spiritueel aarden, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die op zoek zijn naar balans en harmonie in hun leven. Bovendien wordt Jasper verondersteld de conditie en het uithoudingsvermogen te verbeteren, terwijl het ook een positieve invloed kan hebben op de gezondheid van botten en tanden. Daarnaast kan het helpen bij het verminderen van stressklachten, waardoor het een waardevolle steen is voor ontspanning en welzijn.

Het matte oppervlak van de kraal geeft een subtiele en toch elegante uitstraling, waardoor het perfect is voor verschillende sieradenstijlen. Het is echter belangrijk op te merken dat matte kralen geen beschermende laklaag hebben, waardoor ze gevoeliger zijn voor verkleuring bij blootstelling aan andere geverfde kralen of (half) edelstenen. Om de levensduur van uw sieraden te verlengen, is het raadzaam om de kraal te beschermen tegen direct contact met scherpe voorwerpen en chemicaliën.

Hoewel Jasper mogelijk positieve effecten heeft op het welzijn, zijn natuursteen kralen geen vervanging voor medische behandelingen. Als u gezondheidsklachten heeft, raadpleeg dan altijd een medische professional, zoals uw huisarts.

Kortom, de edelsteen kraal van matte Leopard Skin jasper biedt niet alleen esthetische waarde aan uw sieraden, maar kan ook een bron van stabiliteit en welzijn zijn. Met zijn aardende eigenschappen en veelzijdige toepasbaarheid is het een waardevolle aanvulling op elke sieradencollectie.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss