10 x edelsteen kraal van Obsidian 12mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling M-14 bak lava
Artikel 16 van 25
€ 4,99 (inclusief btw)
Voorraad 12 stuks

Edelsteen kraal van Obsidian 12mm gat: 1mm

De Obsidian edelsteen kraal met een diameter van 12 mm biedt een prachtige en krachtige toevoeging aan uw sieradencreaties. Obsidian, een natuurlijke vulkanische glassteen, staat bekend om zijn diepe zwarte kleur en wordt vaak gewaardeerd om zijn beschermende en reinigende eigenschappen.

De diepe, rijke zwarte kleur van Obsidian straalt elegantie en mysterie uit, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse ontwerpen, van klassiek tot eigentijds. Deze kraal voegt een vleugje verfijning toe aan armbanden, kettingen en andere sieradenstukken, waardoor ze een tijdloze uitstraling krijgen.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht wordt Obsidian ook geassocieerd met bescherming tegen negatieve energieën en het absorberen van stress en spanningen. Het dragen van sieraden met Obsidian kan helpen om een gevoel van stabiliteit en gemoedsrust te bevorderen, waardoor het een waardevolle metgezel is in uw dagelijkse leven.

Het is belangrijk op te merken dat Obsidian, net als andere natuurlijke stenen, variaties kan vertonen in kleur, textuur en patroon, waardoor elke kraal uniek is. Deze unieke kenmerken voegen een authentiek karakter toe aan uw sieradencreaties en maken elk stuk tot een uniek kunstwerk.

Hoewel Obsidian mogelijk positieve effecten heeft op het welzijn, zijn natuursteen kralen geen vervanging voor medische behandelingen. Als u gezondheidsklachten heeft, raadpleeg dan altijd een medische professional, zoals uw huisarts.

Kortom, de Obsidian edelsteen kraal biedt niet alleen schoonheid en elegantie aan uw sieraden, maar kan ook dienen als een krachtige bron van bescherming en rust. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer prachtige sieraden die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve invloed hebben op uw welzijn.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss