10 x edelsteen kraal van rode Carnelian Agaat 4mm gat 0,8mm

Artikelnummer: stelling magazijn 1 bak 78
Vorige Artikel 21 van 39 Volgende
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 81 stuks

Half edelsteen  kraal van rode Carnelian Agaat 4mm gat 0,8mm

Onze half edelsteen kraal van rode Carnelian Agaat in 4mm met een gat van 0,8mm is een prachtige keuze voor uw sieradenprojecten. Rode Carnelian Agaat is een warme en levendige steen met een dieprode kleur, die energie en vitaliteit uitstraalt.

Net als andere Agaatstenen staat Carnelian Agaat bekend om zijn aardende en stabiliserende eigenschappen. Het kan helpen om de aura te reinigen en in balans te brengen, waardoor negativiteit wordt getransformeerd in positiviteit. Daarnaast wordt gezegd dat Carnelian Agaat de mentale functies verbetert, waaronder concentratie, perceptie en analytisch vermogen.

Deze prachtige rode Carnelian Agaat kraal kan ook een verzachtende en kalmerende werking hebben, waardoor het kan helpen bij het genezen van innerlijke woede of spanning. Het creëert een gevoel van geborgenheid en veiligheid, waardoor men zich comfortabel en beschermd voelt.

Naast de spirituele en metafysische eigenschappen, is rode Carnelian Agaat ook een populaire geluksbrenger in de sieradenmarkt. Het wordt beschouwd als een van de krachtigste geluksstenen die er zijn.

Het is belangrijk op te merken dat de beschreven eigenschappen van Agaat gebaseerd zijn op eeuwenlange ervaringen van mensen en niet op wetenschappelijk bewijs. Het is altijd raadzaam om bij ernstige gezondheidsklachten een medische professional, zoals een huisarts, te raadplegen voor gepaste zorg en behandeling.

Met onze half edelsteen kraal van rode Carnelian Agaat in 4mm voegt u niet alleen schoonheid toe aan uw sieraden, maar ook de positieve energie en kracht van deze prachtige edelsteen. Creëer betekenisvolle sieraden die niet alleen mooi zijn om te dragen, maar ook een positieve impact kunnen hebben op uw welzijn en balans. Bestel vandaag nog en laat uw creativiteit stralen met deze schitterende rode Carnelian Agaat kraal!

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss