10 x edelsteen kraal Dragon Blood jasper 8mm gat: 1mm

Artikelnummer: stelling magazijn 1 bak 76
Vorige Artikel 36 van 141 Volgende
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 20 stuks

Edelsteen kraal Dragon Blood jasper 8mm gat: 1mm

De 3e foto is van Joko Sieraden uit Vught. Wilt u zelf zo'n armbandje kant en klaar? Zoek Joko Sieraden op via Facebook of stuur ons een berichtje.

Bij 't Kralenstulpje presenteren we met trots onze Edelsteen kraal Dragon Blood Jasper, met een diameter van 8 mm en een verfijnd gat van 1 mm. Deze kraal is een essentieel onderdeel van onze uitgebreide collectie, speciaal samengesteld voor liefhebbers van sieraden onderdelen, die graag kralen kopen en hun eigen unieke edelsteen sieraden willen creëren.

Dragon Blood Jasper is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar draagt ook een diepere betekenis met zich mee. Jasper wordt al lang gewaardeerd vanwege zijn vermogen om spirituele aarding te bevorderen. Deze specifieke variant, Dragon Blood Jasper, wordt geassocieerd met het versterken van fysieke conditie en uithoudingsvermogen. De steen wordt beweerd positieve effecten te hebben op botten en tanden, en het kan ook helpen bij het verminderen van stressklachten.

Deze 8 mm Dragon Blood Jasper kraal is veelzijdig in gebruik en kan dienen als prachtige aanvulling op armbanden, kettingen en andere sieradenprojecten. De diepe groene kleur met roodachtige aderen creëert een opvallend contrast en kan een element van kracht en vitaliteit aan uw creaties toevoegen.

Met onze Dragon Blood Jasper kraal nodigen we u uit om de transformerende energie van edelstenen te omarmen en te integreren in uw sieraden. Ontdek de wereld van edelsteen kralen bij 't Kralenstulpje, waar u hoogwaardige sieraden onderdelen kunt kopen om uw eigen unieke stukken te maken die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook betekenisvol zijn.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss