Kralen armband Heren Amazoniet natuursteen 12mm kralen met schuifknoop lava steen

Artikelnummer: H-21 Crackle 14 mm
Artikel 26 van 30
€ 14,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Kralen armband  Heren Amazoniet natuursteen 12mm kralen met schuifknoop lava steen

Deze robuuste armband met edelsteen kralen is een favoriet bij mannen vanwege zijn stoere uitstraling. Het beschikt over kralen van Amazoniet, elk met een diameter van 12 mm, en is afgewerkt met een schuifknoop en lava steen.

Amazoniet is een prachtige edelsteen die bekend staat om zijn kalmerende eigenschappen. Het wordt vaak geassocieerd met rust en evenwicht, en het dragen van een armband met Amazoniet kan helpen om een gevoel van innerlijke vrede en sereniteit te bevorderen.

De lava steen, die in deze armband is verwerkt, heeft een unieke eigenschap. Het kan worden gebruikt als een natuurlijke diffuser voor etherische oliën. Als je een paar druppels van je favoriete etherische olie op de lava steen plaatst, zal de armband je de hele dag omringen met een heerlijke geur, waardoor u een extra vleugje ontspanning en welzijn krijgt.

Het is echter belangrijk op te merken dat, hoewel edelstenen zoals Amazoniet en lava steen bekend staan om hun positieve eigenschappen, ze geen vervanging zijn voor medisch advies of behandeling. Als je gezondheidsklachten hebt, is het raadzaam om contact op te nemen met een medische professional, zoals uw huisarts. Deze armband is bedoeld als een aanvulling op uw welzijn, maar mag nooit dienen als vervanging voor medische zorg.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss