10 x edelsteen kraal van Picasso stone jasper 10mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling H-04 bak crackle glas kralen roze 8mm
Artikel 1 van 463
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 15 stuks

Edelsteen kraal van Picasso stone jasper 10mm gat: 1mm

De edelsteen kraal van Picasso Stone Jasper met een diameter van 10 mm en een gat van 1 mm is een prachtige toevoeging aan uw sieradenprojecten. Jasper staat bekend om zijn aardende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met het versterken van zowel lichaam als geest.

Deze kraal is niet alleen visueel aantrekkelijk dankzij de unieke tekening en kleuren van Picasso Stone Jasper, maar het kan ook bijdragen aan uw welzijn. Jasper wordt vaak gebruikt om te helpen bij spirituele aarding, wat betekent dat het kan helpen om een gevoel van stabiliteit en verbinding met de natuur en de wereld om ons heen te bevorderen.

Naast de spirituele aspecten wordt Jasper ook gezegd dat het gunstig kan zijn voor de fysieke gezondheid. Het wordt geassocieerd met het verbeteren van de conditie, het vergroten van uithoudingsvermogen en het bevorderen van een positieve werking op botten en tanden. Bovendien kan het helpen bij het verminderen van stressklachten.

Met de Picasso Stone Jasper kraal kunt u sieraden maken die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve invloed kunnen hebben op uw algehele welzijn.

Ga bij klachten altijd naar de huisarts.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss