10 x edelsteen kraal van Sunstone frosted 8mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling magazijn 1 bak 125
Artikel 35 van 209
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 35 stuks

Edelsteen kraal van Sunstone frosted 8mm gat: 1mm

De kleur is iets donkerder dan de op foto.

Deze edelsteen kraal van frosted Sunstone biedt u de mogelijkheid om uw zelf gemaakte sieraden te verrijken met de prachtige eigenschappen van deze unieke steen. Met een diameter van 8mm en een rijggat van ongeveer 1mm, is deze kraal perfect geschikt voor het creëren van gepersonaliseerde sieraden.

Frosted Sunstone is een variatie van de Sunstone edelsteen, met een zachte en matte afwerking die een subtiele en elegante uitstraling toevoegt aan uw sieradencreaties. De warme en sprankelende kleuren van Sunstone blijven behouden, maar met een rustgevende en verfijnde twist.

Sunstone wordt vaak geassocieerd met positieve energie, levensvreugde en zelfvertrouwen. Het wordt gezien als een steen die de zonnekracht en vitaliteit symboliseert, en het kan een gevoel van optimisme en motivatie bevorderen.

Bij het kopen van kralen voor uw sieraden onderdelen en het maken van armbandjes, kunt u de vreugdevolle energie van frosted Sunstone in uw ontwerpen opnemen. Door deze edelsteen toe te voegen aan uw zelf gemaakte sieraden, voegt u niet alleen een visueel element toe, maar ook de krachtige symboliek van de zon en vreugde.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de genoemde eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op eeuwenoude overtuigingen en ervaringen van mensen, en niet op wetenschappelijk bewijs. Bij gezondheidsklachten is het altijd raadzaam om professioneel medisch advies in te winnen. Voeg de stralende en positieve energie van frosted Sunstone toe aan uw zelf gemaakte sieraden voor een unieke en betekenisvolle touch.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss