Gedenk hanger mini urn van edelsteen Tijger oog met RVS ketting

Artikelnummer: Stelling D-04 bak koord klemmen Nr. 4
Artikel 26 van 209
€ 19,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Gedenk hanger mini urn van edelsteen Tijger oog met RVS ketting

Ketting RVS: lengte ketting: c.a. 60cm
Kleur RVS ketting: Zilver-Platinum kleur
Maten: Hanger: c.a. 22x18x13mm
Het flesje heeft een schroefdopje

Steeds meer kregen we de vraag of we ook herdenkingssieraden verkopen. Het kan namelijk heel fijn zijn om een geliefde overleden persoon van dichtbij te kunnen herdenken. Het liefst heb je je dierbaren zo dicht mogelijk bij je. Wij van ’t Kralenstulpje zijn heel erg fan van edelstenen. Zo mooi als de natuur het doet, zo mooi kunnen mensenhanden dit niet maken. Ook stralen edelstenen een positieve energie uit.

Nu hebben wij besloten om deze prachtige mini-urnen aan een ketting aan te gaan bieden. Deze mini-urnen zijn van edelsteen, een natuursteen. In deze urnen is ruimte voor een symbolische hoeveelheid as van uw dierbare overledene. Deze as kan van een geliefd persoon zijn, maar dit kan ook van een huisdier zijn waarmee u een hechte band heeft gehad. U hoeft deze urn natuurlijk niet per se als ketting te dragen. U kunt hem ook een mooi plekje geven, bijvoorbeeld in uw huis of aan een fotolijstje hangen.

De kleur of structuur kan iets afwijken van het voorbeeld, aangezien het hier gaat om een natuurproduct.

De gedenkhanger mini urn van edelsteen Tijgeroog met RVS ketting is een betekenisvolle manier om de herinnering aan een dierbare te eren en dicht bij het hart te dragen. Deze unieke hanger is vervaardigd uit tijgeroog, een prachtige edelsteen met warme gouden en bruine tinten, en wordt geleverd met een duurzame RVS ketting.

Tijgeroog staat bekend om zijn beschermende en kalmerende eigenschappen. Het wordt vaak geassocieerd met moed, kracht en zelfvertrouwen. De karakteristieke strepen in de steen lijken op het oog van een tijger en symboliseren de focus en vastberadenheid die nodig zijn om obstakels te overwinnen. Door het dragen van tijgeroog wordt innerlijke kracht versterkt en wordt men aangemoedigd om angsten te overwinnen en positief naar de toekomst te kijken.

De gedenkhanger biedt ruimte voor een symbolische hoeveelheid as van een dierbare, waardoor het mogelijk is om hun aanwezigheid en liefde altijd dicht bij je te voelen. Het is een manier om hun spirituele aanwezigheid te eren en te herinneren aan de bijzondere momenten die samen zijn gedeeld. De hanger wordt geleverd met een RVS ketting van ongeveer 60 cm lang, die comfortabel kan worden gedragen en veilig sluit dankzij de stevige sluiting.

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze gedenkhanger een symbolische betekenis heeft en niet bedoeld is als vervanging voor professionele begeleiding bij rouwverwerking. Bij aanhoudende emoties of behoefte aan ondersteuning wordt geadviseerd om contact op te nemen met een gekwalificeerde therapeut of counselor.

Kortom, de gedenkhanger mini urn van edelsteen Tijgeroog met RVS ketting biedt een mooie en betekenisvolle manier om een geliefde te herinneren en hun spirituele aanwezigheid te eren, terwijl het tegelijkertijd troost en kracht biedt tijdens het rouwproces.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss