10 x Natuursteen kralen marmer 8mm Blush coral red gat: 1mm

Artikelnummer: bak 458 / 52704
Artikel 58 van 209
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 13 stuks

Natuursteen kralen marmer 8mm Blush coral red gat: 1mm

Deze prachtige collectie natuursteen kralen van marmer biedt een elegante en verfijnde keuze voor uw sieradenprojecten. Met een diameter van 8 mm en een rijggat van 1 mm, zijn deze kralen ideaal voor het maken van uw eigen armbandjes met een vleugje natuurlijke schoonheid.

Deze kralen bestaan uit calciet, een mineraal dat kenmerkend is voor marmer. Het betekent dat deze kralen daadwerkelijk zijn vervaardigd uit puur gesteente, zonder verdere bewerkingen behalve het slijpen en polijsten. Dit behoudt de natuurlijke en authentieke uitstraling van de natuursteen kralen. Marmer staat bekend om zijn elegantie en tijdloze schoonheid.

Marmer wordt vaak geassocieerd met kalmerende en motiverende eigenschappen. Het wordt gezegd dat deze steen een gevoel van rust en kalmte kan brengen, terwijl het tegelijkertijd motivatie en inspiratie kan stimuleren. Deze eigenschappen maken deze kralen tot een betekenisvolle toevoeging aan uw zelf gemaakte sieraden.

Het is belangrijk op te merken dat de eigenschappen die aan edelstenen worden toegeschreven niet gebaseerd zijn op wetenschappelijk bewijs. Bij gezondheidsklachten is het altijd raadzaam om professioneel medisch advies in te winnen en uw huisarts te raadplegen.

Of u nu op zoek bent naar sieraden onderdelen, kralen kopen voor uw armbandjes maken, of specifiek edelsteen kralen, deze marmeren kralen in Blush coral red voegen een vleugje verfijning en rust toe aan uw zelf gemaakte sieraden.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss