10 x edelsteen kraal Regenboog Fluorite 10mm mat gat 1mm

Artikelnummer: F-09 bak obsidiaan staaf hangers
Artikel 12 van 45
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 19 stuks

Edelsteen kraal Regenboog Fluorite 10mm mat gat 1mm

De Regenboog Fluorite edelsteen kraal is een prachtig en kleurrijk stukje natuur dat een vleugje mystiek en levendigheid aan uw sieradenprojecten toevoegt. Met een diameter van 10 mm en een gat van 1 mm biedt deze kraal talloze mogelijkheden voor creatieve expressie.

Regenboog Fluorite staat bekend om zijn opvallende kleurenvariaties, variërend van groen tot paars en alles daartussenin. Het lijkt bijna alsof de kraal een stukje van de regenboog heeft gevangen. Deze kleurenpracht kan uw sieraden een uniek en levendig karakter geven.

Deze kraal heeft een matte afwerking, wat een subtiele en moderne uitstraling geeft. De matte textuur contrasteert mooi met de heldere kleuren van de steen, waardoor het een echte blikvanger wordt.

Regenboog Fluorite wordt vaak geassocieerd met het in balans brengen van emoties, het vergroten van mentale helderheid en het stimuleren van creativiteit. Het is een steen die kan helpen om negatieve energie te verdrijven en positieve vibes te bevorderen.

Of u nu een armband, ketting of ander sieraad maakt, de Regenboog Fluorite edelsteen kraal voegt niet alleen een vleugje levendigheid toe, maar kan ook bijdragen aan het vergroten van uw innerlijke balans en creatieve inspiratie.

Laat uw creativiteit stromen en integreer deze prachtige Regenboog Fluorite kraal in uw zelfgemaakte sieraden, zodat u niet alleen iets moois draagt, maar ook de vreugde van een regenboog met u meeneemt.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss