2 strengen Aventurijn gemengd setje, afmeting kraal 11mm & lengte hanger 15mm

Artikelnummer: Stelling K-12 bak mondkapjes/ NAT-239
Vorige Artikel 53 van 70 Volgende
€ 14,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Per set Aventurijn gemengd setje, afmeting kraal 11mm & lengte hanger 15mm

Setje van 2 strengen met gemengde kralen van natuurlijk aventurijn. Per setje vind je ongeveer 75 glanzend gepolijste kralen met een totaalgewicht van ongeveer 130 gram. Je krijgt 1 streng met platte hangerkralen en 1 streng met gemengde ronde kralen, die mooi op kleur zijn gesorteerd. Gemiddelde lengte per hangerkraal: 15 mm. Gemiddelde diameter per ronde kraal: 11 mm. Lengte van de 2 strengen 55 cm totaal.

Aventurijn

Deze edelsteen is een verschijningsvorm van natuurkwarts. Hij is gedeeltelijk transparant en soms zijn kleine insluitingen van verschillende glanzende mineralen zichtbaar. Het meest voorkomend zijn dan scherfjes mica of kristallen ijzeroxide. Deze kwartssoort wordt het meest gevonden in India, Brazilië of Afrika.
Gek genoeg is de naam aventurijn (aventurine) gebaseerd op het beroemde aventurine glas van de Murano ateliers in Venetië. De prachtige kleur met glinstering ontstond daar 200 jaar geleden toen een glasblazer per ongeluk wat kopervijlsel in gesmolten glas liet vallen. Aventura in het Italiaans betekent “Per ongeluk”.
Omdat wij de nauwkeurige vinddiepte en -plaats niet kennen, durven wij geen uitspraak te doen over de invloed van deze natuursteen op je gezondheid.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss