10 x edelsteen kraal van gestreepte Agaat 6mm deep sky blue gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling I-22 bak gestreepte Agaat
Artikel 72 van 175
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 33 stuks

Half edelsteen kraal van gestreepte Agaat 6mm deep sky blue gat: 1mm

We zijn blij om u onze prachtige collectie gestreepte Agaat kralen te presenteren, met een diepe hemelsblauwe tint en een diameter van 6 mm. Deze kralen zijn geferfd om hun levendige en aantrekkelijke kleur te verkrijgen. Met een gat van 1 mm zijn ze perfect geschikt voor uw sieradenprojecten.

Agaat staat bekend om zijn helende eigenschappen en positieve invloed op onze energie. Het reinigt en stabiliseert de aura, en heeft de kracht om negativiteit om te zetten in positieve vibraties. Naast het verrijken van onze mentale functies, verbetert Agaat ook de concentratie, perceptie en het analytisch vermogen.

Deze prachtige edelsteen heeft een rustgevende en kalmerende werking. Het is in staat om innerlijke woede en spanning te verzachten en te helen, en creëert een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Agaat draagt bij aan het herstellen van balans tussen lichaam, geest en ziel, terwijl het u helpt om innerlijke rust te vinden en te aarden.

Agaat staat al eeuwenlang bekend als een geluksbrenger en wordt veelvuldig gebruikt in sieraden. Het is een van de krachtigste stenen voor positieve energie en geluk.

We willen echter benadrukken dat deze informatie gebaseerd is op ervaringen van mensen en niet op wetenschappelijke feiten. Voor medische klachten adviseren wij altijd een bezoek aan een arts.

De natuur heeft altijd de mensheid geïnspireerd tot het creëren van kunst, religie en sieraden. Wij nodigen u uit om geïnspireerd te worden door onze prachtige natuursteen kralen. Laat uw creativiteit de vrije loop, combineer en experimenteer met onze kralen en breng innovatie in uw sieradenprojecten.

De gestreepte Agaat kralen zijn verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje. We hopen dat u net zo geïnspireerd raakt door deze edelstenen als wij dat zijn.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss