10 x natuursteen kralen 8mm Jade facet geslepen Princess blue (Ø1.2mm)

Artikelnummer: Bak 19/ 73874
Artikel 25 van 161
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 18 stuks

Natuursteen kralen 8mm Jade facet geslepen Princess blue (Ø1.2mm)

We hebben bij 't Kralenstulpje een schitterende collectie edelsteen kralen, zoals onze prachtige Jade facet geslepen Princess Blue kralen met een diameter van 8 mm en een gat van ongeveer Ø1.2mm. Wanneer u bezig bent met het verzamelen van sieraden onderdelen, kralen kopen en uw passie voor armbandjes maken, willen we u graag voorzien van de perfecte ingrediënten.

Deze edelsteen kralen gaan verder dan alleen hun fysieke schoonheid. Jade staat symbool voor harmonie en evenwicht, en de facet geslepen afwerking benadrukt de natuurlijke pracht van deze edelsteen, waardoor uw creaties een sprankelend en verfijnd karakter krijgen.

De Princess Blue Jade is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook betekenisvol. Deze steen wordt geassocieerd met innerlijke vrede en het verdrijven van negatieve energie, wat perfect past bij uw sieraden maken met edelsteen kralen. Het wordt geassocieerd met rust en sereniteit, waardoor het perfect past bij uw sieraden maken met edelsteen kralen. De zachte blauwe tinten brengen een gevoel van vrede en harmonie, wat uw creaties een diepere betekenis kan geven.

De veelzijdigheid van deze 8 mm kralen opent de deur naar een wereld van mogelijkheden. Of u nu een statement ketting wilt maken of subtiele armbandjes creëert, de prachtige Jade kralen voegen betekenis toe aan uw werk.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we de waarde van elke kraal in uw ontwerpen. Door deze Jade facet geslepen Princess Blue kralen toe te voegen, versterkt u niet alleen de esthetiek, maar ook de diepgaande betekenis van deze edelsteen kralen. Laat uw creativiteit stralen en geef uw unieke sieradenstukken een vleugje prachtige Jade.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss