10 x edelsteen kraal van Mahan Jade Blue met Goud Poeder 8mm gat c.a. 1mm

Artikelnummer: Stelling F-21 bak theekan
Artikel 9 van 82
€ 3,49 (inclusief btw)
Voorraad 48 stuks

Half edelsteen kraal van Mahan Jade Blue met Goud Poeder 8mm gat c.a. 1mm

Deze prachtige halfedelsteen kraal van Mahan Jade Blue met Goud Poeder is niet alleen een opvallend sieraadstuk, maar ook een symbool van rust en sereniteit. Met een diameter van 8 mm en een gat van circa 1 mm biedt deze kraal een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan uw sieradenprojecten.

Mahan Jade Blue staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen, die een gevoel van vrede en balans kunnen bevorderen. De toevoeging van goudpoeder geeft deze kraal een uniek en subtiel glinsterend effect, waardoor hij een vleugje luxe en elegantie krijgt.

Deze edelsteen wordt vaak geassocieerd met het verlichten van angst en stress, en het bevorderen van harmonie en welzijn. Het kan helpen om negatieve energie te absorberen en een gevoel van innerlijke rust te bevorderen.

Hoewel Mahan Jade Blue bekend staat om zijn vermeende geneeskrachtige eigenschappen, is het belangrijk om op te merken dat edelstenen geen vervanging zijn voor medische behandelingen. Bij aanhoudende gezondheidsklachten wordt altijd aangeraden om een huisarts te raadplegen.

Voeg deze prachtige Mahan Jade Blue kraal toe aan uw sieradencollectie en laat zijn rustgevende energie en glinsterende schoonheid uw creaties verrijken.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss