Kralen armband Heren met elastiek met matte Howlite kralen 12mm

Artikelnummer: Stelling i-03 bak metaal
Artikel 39 van 41
€ 14,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Kralen armband  Heren elastiek met matte Howlite kralen 12mm

Deze prachtige armband met elastiek is samengesteld uit matte Howlite kralen van 12 mm. De matte afwerking geeft de armband een unieke uitstraling en voegt een vleugje stoerheid toe aan uw stijl.

Howlite staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met het verminderen van stress en angst. Het dragen van Howlite kan helpen om innerlijke rust te bevorderen en een gevoel van kalmte te creëren, wat vooral waardevol kan zijn in drukke tijden.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat matte kralen geen beschermende laklaag of coating hebben, wat betekent dat ze gevoeliger kunnen zijn voor verkleuring wanneer ze in contact komen met andere geverfde kralen of halfedelstenen. Wees voorzichtig bij het dragen en onderhouden van deze armband om ervoor te zorgen dat deze zijn prachtige uitstraling behoudt.

Hoewel Howlite positieve eigenschappen heeft, is het geen vervanging voor medische behandelingen. Als u gezondheidsklachten heeft, raadpleeg dan altijd een medische professional, zoals uw huisarts. Deze armband is bedoeld als een stijlvol accessoire, maar uw gezondheid moet te allen tijde voorop staan.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss