10 x edelsteen kraal van rode Carnelian 10mm gat 1mm

Artikelnummer: Onder stelling B-06 Bak A
Artikel 21 van 44
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 22 stuks

Edelsteen kraal van rode Carnelian 10mm gat 1mm

Deze rode Carnelian edelsteen kraal met een diameter van 10mm en een gat van 1mm is een prachtige aanvulling op uw sieradenprojecten. Carnelian staat bekend om zijn levendige kleur en wordt geassocieerd met verschillende mogelijke eigenschappen.

Carnelian wordt vaak gezien als een steen die moed en zelfvertrouwen kan versterken. Het kan een gevoel van vitaliteit en energie bevorderen, wat het nuttig kan maken in tijden van vermoeidheid of gebrek aan motivatie. Deze kraal kan ook creativiteit stimuleren en emotioneel evenwicht ondersteunen.

Of u nu een armband, ketting of ander sieraad maakt, deze rode Carnelian kraal voegt niet alleen een opvallende kleur toe aan uw creatie, maar kan ook een positieve invloed hebben op uw gemoedstoestand en zelfvertrouwen. Houd er echter rekening mee dat de beschreven eigenschappen gebaseerd zijn op ervaringen en overtuigingen van mensen en niet wetenschappelijk zijn bewezen. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd raadzaam om professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener. Voeg deze prachtige kraal toe aan uw sieradenproject en laat zowel de schoonheid als de mogelijke positieve energie ervan stralen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss