1 meter x 1,5mm koper spiraaldraad, verguld messing, duurzame plating

Artikelnummer: Onder i-12 bak 1
Artikel 88 van 92
€ 9,99 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

1 meter x 1,5mm koper spiraaldraad, verguld messing, duurzame plating

Bekijk nu deze hoogwaardige 1 meter vergulde koperen spiraaldraad met een dikte van 1,5 mm en duurzame messing plating. Deze spiraaldraad is een veelzijdig en essentieel hulpmiddel voor uw sieradencreatie.

Het vergulde messing voegt een elegante en luxe uitstraling toe aan uw sieradenprojecten. Met een lengte van 1 meter kunt u deze draad op verschillende manieren gebruiken in uw ontwerpen. Of u nu armbanden, kettingen of andere sieraden maakt, deze spiraaldraad voegt een prachtige en duurzame afwerking toe.

Gebruiksaanwijzing: Trek de draad voorzichtig uit en rijg kleine 2mm rocailles erop voor een subtiel en verfijnd effect. De spiraaldraad biedt de nodige stevigheid en flexibiliteit om uw kralen op hun plaats te houden.

Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan uw sieradenprojecten met deze 1 meter vergulde koperen spiraaldraad. Bestel deze draad vandaag nog en ontdek de vele creatieve mogelijkheden die het biedt voor uw zelfgemaakte sieraden. Maak sieraden die niet alleen mooi zijn, maar ook van hoge kwaliteit dankzij deze duurzame en prachtige spiraaldraad. đŸ”—đŸŒˆđŸ›ïž

 

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Rose Gold kleur

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss