2 x Antiek zilveren hanger van een Egyptische Farao Nefertiti 39×19×4mm, gat 3mm

Artikelnummer: Lade 198
Artikel 78 van 527
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 168 stuks

Antiek zilveren hanger van een Egyptische Farao Nefertiti 39×19×4mm, gat 3mm

🔮🔱 Deze hanger, met zijn afmetingen van 39x19x4mm en een gat van 3mm, brengt de majestueuze elegantie van de oude Egyptische cultuur naar uw sieradencreaties. Of u nu een geschiedenisfanaat bent of gewoon op zoek bent naar een uniek stuk, deze hanger zal zeker uw aandacht trekken.

Nefertiti, een iconische figuur uit de geschiedenis, wordt vereeuwigd in deze hanger. Haar verfijnde profiel en historische betekenis maken van deze hanger een waardevolle toevoeging aan uw sieradencollectie.

De antiek zilveren afwerking voegt een vleugje tijdloze schoonheid toe aan de hanger, waardoor het een ideaal stuk is om te combineren met verschillende kettingen, koorden en andere sieradenmaterialen.

Ontdek de mystiek van onze antiek zilveren hanger van de Egyptische Farao Nefertiti en voeg een vleugje geschiedenis en elegantie toe aan uw sieraden. Bij kralenstulpje.nl hebben we altijd de mooiste en meest unieke stukken om uw creatieve visie tot leven te brengen. Kom langs en ontdek het volledige assortiment! 🌈🛍️

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss