1 x metalen veiligheidsspeld kiltspeld zilverkleurig met 4 gaten 50 mm x 16 mm gat: 2,5mm

Artikelnummer: Lade 198
Artikel 227 van 527
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 100 stuks

Metalen veiligheidsspeld kiltspeld zilverkleurig met 4 gaten 50 mm x 16 mm gat: 2,5mm

Het maken van zelf gemaakte sieraden biedt oneindig veel mogelijkheden om uw eigen stijl te laten zien. Eén zo'n uniek sieraad onderdeel dat veelzijdigheid en functionaliteit biedt, is onze metalen veiligheidsspeld of kiltspeld in zilverkleur met 4 gaten. Met een afmeting van 50 mm x 16 mm en een gatgrootte van 2,5 mm is deze speld perfect voor diverse sieradenprojecten.

De zilverkleurige afwerking is neutraal en elegant, waardoor de speld gemakkelijk te combineren is met allerlei soorten kralen, bedeltjes en andere sieraden onderdelen. Of u nu een broche wilt maken met hangende bedeltjes of een interessant element wilt toevoegen aan een zelfgemaakte tas of vest, deze kiltspeld is een uitstekende keuze.

De vier gaten bieden u de mogelijkheid om meerdere lagen of rijen van kralen, kleine kraaltjes of bedels toe te voegen. Experimenteer met verschillende materialen zoals glaskralen, edelsteen kralen of zelfs stukjes textiel voor een uniek resultaat. De speld zelf is gemaakt van duurzaam metaal en is ontworpen om stevig en betrouwbaar te zijn, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid van uw creaties.

Of u nu een beginnende hobbyist bent in het maken van armbandjes, of een ervaren ontwerper van complexe sieraden, deze zilverkleurige kiltspeld met 4 gaten is een fantastische aanvulling op uw collectie sieraden onderdelen. Met zijn veelzijdigheid en elegante uitstraling is het een must-have voor iedereen die graag unieke en persoonlijke sieraden maakt.

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Zilver kleur

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss