110 x Beadalon messing buigringetjes 6 x 1mm geel koperkleur (Nikkelvrij)

Artikelnummer: Onder E-06 / 08
Artikel 322 van 527
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 12 stuks

Beadalon messing buigringetjes 6 x 1mm geel koperkleur  (Nikkelvrij)

Bent u op zoek naar betrouwbare en veelzijdige sieraden onderdelen voor uw zelf gemaakte sieraden? Onze Beadalon messing buigringetjes in de kleur geel koper zijn dan precies wat u nodig heeft. Deze ringetjes zijn gemaakt van messing, een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Ze zijn niet alleen nikkelvrij, maar ook aanslagbestendig, wat betekent dat ze hun mooie koperkleur voor lange tijd zullen behouden.

Met een binnen diameter van circa 3,57mm zijn deze ringetjes ideaal voor talloze sieradenprojecten. Of u nu kettingen, armbandjes of andere accessoires wilt maken, deze buigringetjes bieden een sterke en stijlvolle basis voor al uw creaties. 

Een van de grootste voordelen van deze Beadalon buigringetjes is dat ze zelfs geschikt zijn om kettingen van te weven. Dit geeft u de mogelijkheid om met verschillende technieken en materialen te experimenteren, zoals bedels, glaskraal, kleine kraaltjes en edelsteen kralen, om zo unieke en persoonlijke sieraden te maken.

De kwaliteit van uw sieraden onderdelen is essentieel voor het eindresultaat van uw zelf gemaakte sieraden. Daarom zijn deze Beadalon messing buigringetjes van goede kwaliteit, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw sieraden lang meegaan. 

Dankzij de geel koperkleur zijn deze ringetjes bovendien makkelijk te combineren met andere sieraden onderdelen in soortgelijke of contrasterende kleuren. Of u nu een beginnende sieradenmaker bent of al jarenlange ervaring heeft, deze buigringetjes zijn een uitstekende aanvulling op uw collectie sieraden onderdelen. 

Kortom, als u duurzame, betrouwbare en veelzijdige buigringetjes zoekt, zijn deze Beadalon messing buigringetjes in geel koperkleur de perfecte keuze. Bekijk dit product en meer in onze online kralenwinkel om uw voorraad sieraden onderdelen aan te vullen. We zijn ervan overtuigd dat ze een waardevolle aanvulling zullen zijn op al uw toekomstige sieradenprojecten.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss