Gedenk hanger mini urn van edelsteen Rose Quartz

Artikelnummer: Stelling E-02 bak gedenkhanger Artikel: L
Artikel 48 van 527
€ 14,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Gedenk hanger mini urn van edelsteen Rose Quartz

Kleur : zilver~platinum kleur (zonder ketting)
Maat Hanger: c.a. 27x24mm
Het flesje heeft een schroefdopje

Steeds meer kregen we de vraag of we ook herdenkingssieraden verkopen. Het kan namelijk heel fijn zijn om een geliefde overleden persoon van dichtbij te kunnen herdenken. Het liefst heb je je dierbaren zo dicht mogelijk bij je. Wij van ’t Kralenstulpje zijn heel erg fan van edelstenen. Zo mooi als de natuur het doet, zo mooi kunnen mensenhanden dit niet maken. Ook stralen edelstenen een positieve energie uit.

Nu hebben wij besloten om deze prachtige mini-urnen aan een ketting aan te gaan bieden. Deze mini-urnen zijn van edelsteen, een natuursteen. In deze urnen is ruimte voor een symbolische hoeveelheid as van uw dierbare overledene. Deze as kan van een geliefd persoon zijn, maar dit kan ook van een huisdier zijn waarmee u een hechte band heeft gehad. U hoeft deze urn natuurlijk niet per se als ketting te dragen. U kunt hem ook een mooi plekje geven, bijvoorbeeld in uw huis of aan een fotolijstje hangen.

De kleur of structuur kan iets afwijken van het voorbeeld, aangezien het hier gaat om een natuurproduct.

De gedenkhanger mini urn van edelsteen Rose Quartz biedt een subtiele en ontroerende manier om de herinnering aan een geliefde te koesteren en hun aanwezigheid dicht bij het hart te houden. Deze hanger is vervaardigd uit Rose Quartz, een prachtige edelsteen die bekend staat om zijn zachte roze kleur en zijn associatie met liefde, compassie en emotionele genezing.

Rose Quartz, vaak beschouwd als de steen van onvoorwaardelijke liefde, symboliseert liefde in al zijn vormen: romantische genegenheid, vriendschap en zelfliefde. Het dragen van deze edelsteen kan een gevoel van troost en innerlijke rust bieden, terwijl het ook kan helpen bij het helen van emotionele wonden en het openen van het hart voor liefdevolle energieën.

De mini urn biedt een discrete manier om een symbolische hoeveelheid as van een dierbare te bewaren, waardoor men op elk moment dicht bij de geliefde kan voelen. Door de urn te dragen dicht bij het hart, kan het een gevoel van nabijheid en verbondenheid creëren, zelfs na het fysieke afscheid.

Deze gedenkhanger is een tijdloos en persoonlijk aandenken aan de geliefde en kan troost bieden tijdens het rouwproces. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat de hanger geen vervanging is voor professionele begeleiding bij rouwverwerking. Bij aanhoudende emotionele moeilijkheden wordt geadviseerd om contact op te nemen met een gekwalificeerde therapeut of counselor.

Kortom, de gedenkhanger mini urn van edelsteen Rose Quartz is een prachtige manier om de liefdevolle herinneringen aan een dierbare te koesteren en hun spirituele aanwezigheid te voelen, terwijl het tegelijkertijd troost en genezing biedt tijdens het rouwproces.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss